2011. január 1., szombat

Elkerülhetetlen szerelem

Sziasztok! Visszajöttem külföldről, úgyhogy folytatom az írást. :D Kint ihletem támadt, úgyhogy hamarosan belekezdek egy új történetbe. Ez a sztori nem Forma-1-es témájú lesz, hanem a Gyilkos elmék című sorozat alapján fog íródni. Remélem tetszeni fog, és olvasni fogjátok. :)

Puszi Gracia

BEVEZETÉS

Alyssa Johnsonnak fiatal kora ellenére is sok mindenen kellett már keresztülmennie. Lány létére hamar az autók megszállottja lett, és az volt az álma, hogy profi autóversenyző legyen. Ezt el is érte, és minden tökéletesen alakult, amíg egy futam alkalmával nem szenvedett hatalmas balesetet.

Ez a baleset végett vetett autóversenyzői karrierjének. Hosszú felépülés után Alyssa úgy döntött, hogy az élete nem állhat meg. Rá kellett jönnie, hogy van élet a versenyzésen túl is.

Így hát egyetemre ment, ahol kriminológiát és DNS-ismereteket tanult, majd az egyetem végeztével jelentkezett Horatio Caine csapatába, ahova sikeresen fel is vették. Miamiba költözött, és új életet kezdett.

Csakhogy Miamiban a szerelem is utolérte. Hamar egymásra találtak kollégájával, Ryan Wolfe-fal. Habár egy évbe telt, rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Kapcsolatuk több mint egy évig tartott.

Azonban eközben egy olyan dolog derült ki Alyssaról, ami veszélyeztette az autóversenyzői karrierje során elért eredményeit. Meggyanusították ugyanis, hogy drog hatása alatt versenyzett. A nyomozás ideje alatt Los Angelesben kellett tartózkodnia.

Mikor visszatért Miamiba, a kapcsolata megromlott barátjával, ami végül szakításhoz vezetett. Mindketten nehezen viselték, hogy ezután is együtt kell dolgozniuk, sőt Alyssának rá kellett jönnie, hogy egy időre el kell szabadulnia Miamiból ahhoz, hogy végképp elfelejtse volt szerelmét, és lecsillapodjanak a benne dúló érzelmek.

És hogy mi történik Alyssa Johnsonnal távol Miamitól, kiderül a történetből...

2 megjegyzés:

  1. Szijja!

    MIKOR olvashatjuk az első részt? 8I Izgalmasan hangzik ez a bevezető, kérlek siess a folytatással! :D KÍVÁNCSI VAGYOK! :D De ezt már azt hiszem, mondtam a múltkor is.. :D

    Puszi,
    Noncsi

    VálaszTörlés
  2. igen, mondtad :D már kb. 4 rész kész van, csak be kell gépelni :P megpróbálok sietni vele!

    puszi <3

    VálaszTörlés